TALA -INTE TIGA

 Tala - inte Tiga om Psykisk ohälsa

Detta är min sanning.

Jag önskar innerligt att min historia skulle vara något helt annat än vad det är, att jag kunde ge er den mer vanliga historien om varför jag började med att utöva Yoga, att min totala mentala kollaps handlande om för mycket arbete mm, men så är det inte, psykisk ohälsa är så stort och kommer i olika skepnader döljer sig väldigt väl och ibland visas den inte förrän det är försent....då någon bestämmer sig för att ta kontrollen och avsluta livet som endast tycks vara en oändlig kamp, kvar står familjen i fullständig chock och är paralyserade.

Min historia är tyvärr inte unik, mörkertalet är väldigt stort, Det kallas Föräldraalienation ( PAS) omnämns även som Parental Alienation Disorder, det jag har fått gå igenom, mina barn, min familj, det är inte mänskligt... 

 Det finns många  fler familjer, barn, individer som går igenom samma helvete som jag/ vi har gjort och det är väldigt ofta när jag berättar om det så uppfattas det så sjukt att man inte ens kan ta in det..... endast ett fåtal i min min närmaste krets vet och förstår hela sanningen....kampen om att aldrig bli trodd på, av andra. 

Historien som berättats hitintills....tro mig du har bara börjat skrapa lite på ytan.........under det finns mycket mörker och sorg.

 Förstår att det är svårt att ta in eftersom min historia verkar för absurd och overklig för att vara sann......  

Men jag är ledsen, detta har hänt, jag talar sanning och jag har bestämt mig för att sluta vara TYST. 

Jag var en trasig själ en fullt utvecklad träningsnarkoman med grav ätstörning ortorexi, 29 år gammal som trillande i armarna på en inte "riktigt fullt" utvecklad ung man med psykopat och narcissistisk personlighet störnings drag, kan ni föreställa er den lyckade kombon... med min svaga självkänsla var jag ett lätt byte. Under 10 år var vi tillsammans och skaffande 4 barn. Jag lyckades ta mig därifrån ( tog 3 år) ut ur detta destruktiva liv som höll på att kosta mig livet, jag gick i slutet med ständig dödslängtan, varvat med en enorm kärlek till mina fyra flickor denna känslomässiga bergochdalbana var katastrof för mitt inre, för mitt psyke men det var kärleken till mina barn som fick fick att vakna upp ur mitt tå trippande djupt trasiga destruktiva liv och bestämma mig för att leva.... jag kunde inte vara så självisk att lämna mina flickor ensamma med denna "farliga man" som han blev allteftersom åren gick. När jag äntligen tog kraft till mig och uttalande orden... skilsmässa ......var det start skottet på ett NYTT om ännu värre helvete... det som hade varit var ingenting i jämförelse med vad som väntade. 

Hans budskap var tydligt: Lämnar du mig, kommer jag ta barnen ifrån dig och se till att det kommer hata dig i evigt för vad du gjort mot mig. Ingen lämnar mig. DU kommer sitta där ensam, utfattig och önska att du fick komma tillbaka.

Han lyckades inte fullt ut, men han ljög bättre än jag talade sanning.

Min historia kommer vara intim, hjärtskärande och upplysande som kommer ta er in i en emotionell resa från djupaste sorg till helande, från tvivel till tro. 

Den kommer sammanfattas i min självbiografi: " Min pappa är inte psykopat".

10 år har passerat när jag sitter och skriver detta på en väl skyddad plats i Thailand, här är jag trygg med min lila familj (i nuläget endast 1 dotter.) I skrivandes stund har jag även fått tillbaka min äldsta dotter ( fyller 20 år 2019), lyckan är total över att få vara med henne, men samtidigt är jag förkrossad då jag sakta inser vilken enorm skada hon har tagit utav detta, ett trauma så djupt och något som kommer påverka henne och hennes syskon resten utav deras liv.

Vår tid nere i Thailand tillsammans är vår möjlighet att hitta tillbaka till varandra. Är så otroligt tacksam för detta, framtiden är vår och sanningen och kärleken segrar ALLTID.

Vi befinner oss här med en klar Vision om Varför och HUR lyckades vi, hur är det möjligt att resa sig gång på gång efter alla smällar vi fått, alla tårar jag fällt eller hysteriska skrik, för tro mig jag har inte alltid varit lugn, jag har gråtit, skrikit, skällt ut både myndigheter som andra passiva blinda människor med högt uppsatta tjänster för att det vägrar lyssna på någon som inte svänger sig med varje sig plånbok eller status........som vägrade se det som jag ansåg var så uppenbart. 

1 år efter skilsmässan orkade inte min kropp längre, mitt system fullständig havererade..efter att fungerat bra enligt mig tog det endast 14 dagar från att sitta som en zombie i en fåtölj, oförmögen ens att klara mig själv, kunde inte tänka klart, kunde inte ens mitt personnummer, kunde inte läsa mer än max två ord, enormt ljud känslig ... minsta lilla ljud kändes som en rockkonsert i mitt inre, sömnbrist, djupt deprimerad, fick svårt att andas bara jag gick två meter så fick stanna upp och kippa efter luft....... just mitt i detta slår han till, slår till när jag redan ligger ner och knappt klarar mig själv...DÅ ansöker han om ENSAM VÅRDNAD om alla 4 barnen....... det var inte precis det jag behövde just då.

Det heter: Man får ALDRIG mer än man klarar av.

Mina Ledorden: Tillit - Kärlek - Förlåtelse- Acceptans - Sanning- Ge aldrig upp

.Det var först efter tre månader in i min 1 års långa sjukskrivning och då hade jag provat mycket annat, gick på tabletter för att orka existera, för att kunna sova.....först när jag fick 10 ggr Mediyoga i min hand utav sjukvården, då fann jag mitt ljus och mitt svar på hur..... efter två gånger med Mediyoga kunde jag börja läsa en hel mening och det blev bättre och bättre allteftersom , mitt liv fick plötsligt en mening igen, och jag svarar er detsamma:  YOGAN har fört oss hit, Mediyoga har räddat mitt liv och tänk så många vi kan hjälpa genom att sprida detta verktyg vidare, det är mitt kall det är vårt kall, men det är långt bort från Sverige vi behöver befinna oss, det är här kommer jag kunna dela med mig utav min erfarenhet och min historia hjälpa kommer hjälpa mina flickor( och fler med dem) tillbaka, för jag har hittat det bästa verktyget, det bästa VAPNET mot Psykisk ohälsa , mot Psykopati mot Föräldraalienation.

Främsta Vapnet är: SJÄLVKÄRLEK

 Så länge man GÖR mår man bra, detta är en livslång kärlek till oss själva.

Varje morgon sedan jag började 2011 gör jag min Yoga, varje morgon för yogan är min Medicin, yogan ger mig stadig stabil grund att stå på, gör mig trygg och balanserad och hjälper mig när livet utanför tycks vara väldigt gungigt. 

Min älskade man och min tredje dotter som alltid stått vid min sida är också en enormt viktig aspekt i min möjlighet att stå grundad, dessa två har aldrig tvivlat.

Yogan hjälper mig att ge mig med insikten att min egen bekräftelse är det enda som jag behöver, att jag är perfekt som jag är i all min spretighet, jag älskar att jag är jag med min högkänslighet och  med min Add, Jag älskar att vara just jag, nu ska jag bara hjälpa mina barn att känna samma sak om sig själva.

Under dessa 10 år som har passerat har jag och mina flickor förlorat många år utav kontakt, de har utsatt för konstant hjärntvätt, lögner, projicering men framtiden kan ingen stjäla från oss, framtiden är vår när de är redo.

Jag finns här, tålmodigt väntar jag för jag har tillit till att Kärleken segrar alltid.

Min  Vision med att vara nere i Thailand och arbeta med Mediyogan  tillsammans med min man är att förmedla detta oerhört starka verktyg till att nå balans, välmående och självkärlek är att förmedla detta genom att bl a hålla YOGA RETREAT inom temat Stress & Utmattning som är 1 veckas kurs  varje Mars månad med daglig Yoga och andningsövningar och meditationer.

När och var finns under fliken Yoga retreat, hoppas vi ses på mattan nere i detta magiska land.

Namaste´

DETTA ÄR MIN SANNING