Dags att börja sälja saker...

25.11.2018

Väl hemma i Sverige tog vi beslutet att sälja vår lägenhet som även var vår Yoga studio och ja beslutet att göra detta var lite vemodigt men vi kände att det så rätt. Lägenheten var otroligt vacker men tanken när vi köpte den var att vi skulle bo 4 stycken i den och rummet som var inrett i väntan på min minsta dotter gav sin alltid påmind om att så hade det aldrig blivit. 

Tre år hade passerat och nu var det dags. Den lägenheten 134 kmv stor, mitt i city kostade mer än det smakade. Vi skulle bli en "vandrande Yoga studio" som inte begränsades utav några fysiska väggar.... utan Yoga shalan i Thailand hade gett oss mer smak.... Det var dags att släppa taget.

Sedan vårt beslut den morgonen nere i Thailand så hade vi ett enormt flöde, universum var med och är fortfarande med oss för det vi gjorde och gör är så rätt och då får man flöde.

Vi lärde oss mycket utav Thailändarna utav munkarna.....att äga endast vad du behöver.

Allt överflöd tyngde ner oss, vi ville leva enkelt och det började vi sträva efter.

Lägenheten såldes innan visning och byttes ut mot 57 kvm på ett område som vi upplever har allt. Vi inredde lägenheten enbart med det vi ansåg vi behövde både när det gällde porslin som möbler till hushållsmaskiner..... ALLT annat sålde vi eller gav bort till våra barn eller våra vänner.

En 2.a behövde inte så mycket möbler.....)

VI tömde hela vinden på ALLT, sålde på blocket och på Fb sidor som inte kostnader något att annonsera på och tro mig det fanns väldigt mycket pengar att tjäna på det.

Jag sålde även av allt i vår yogastudio och sakta men säkert avslutade jag yoga kurserna och studion stängdes ner,  våra goa yogisar fick hänvisas till andra fina yoga studios.

Vi planerade vidare för att sälja bilen och undan för undan började vi betala av  våra skulder med hjälp av vinsten från vår lägenhet löste vi i princip allt för att nå vårt MÅL.... att bli helt skuldfria eller nästintill så att vi inte skulle ha några kostnader kvar i Sverige när vi väl var klara för att åka iväg under våra 6 månader.

Vår resa till Thailand var planerad till 1/11 -2018